Hoe herken je aan taalgebruik of je baas visueel, auditief of kinesthetisch is ingesteld?

Hoe herken je aan taalgebruik of je baas visueel, auditief of kinesthetisch is ingesteld?


Citaat van een directeur: ‘Wij voelen ons daar prettig bij."

‘Wij voelen ons daar prettig bij. We schreeuwen niet graag van de daken hoe goed we het doen. Liever zorgen we dat we trots kunnen zijn op wat we doen. Het is nog geen tien jaar geleden dat de RvC besloot dat het roer om moest. Inmiddels barst het bedrijf van het zelfvertrouwen. Iedereen voelt: we kunnen dit. De bedrijven die we overnemen wil ik met dat gevoel besmetten. Ik zie het als een van mijn belangrijkste taken om dat "we can do it"-gevoel over te brengen. Succes creëert succes, zo blijkt keer op keer. Arrogantie hoort daar wat ons betreft zeker niet bij.’

Schrijf je in voor de beroepsopleiding
NLP in Bedrijf

De NLP cursus, traning, opleiding die al meer dan 10 jaar
gewaardeerd is met een 9+

About the Author

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply:%d bloggers liken dit: