De positieve waarde van een individu is een gegeven. Altijd? – NLP School voor leidinggevenden

De positieve waarde van een individu is een gegeven. Altijd?

  • Home >>
  • NLP >>

De positieve waarde van een individu is een gegeven. Altijd?

De positieve waarde van een individu is een gegeven. De waarde of geschiktheid van intern of extern gedrag kan verschillen.


Ons gedrag is niet hetzelfde als wie we zijn. Accepteer de persoon en waardeer het gedrag. Of onderzoek wat de positieve bedoeling is van het gedrag door de persoon. Tegen een kind zeg je: “Je bent altijd lief en als je het op de afgesproken manier doet ben je geweldig”. 


Positieve waarde Marijn Dane NLP school Hattem Zwolle

Wanneer je erkent (of aangeeft) dat bepaalde dingen die je doet dwangmatig zijn of stress veroorzaken bij jezelf of je medewerkers, dan kan dat gedrag op een eenvoudige manier vervangen worden door nuttiger gedrag, dat hetzelfde voordeel biedt. Punt is, jij bent een geweldig persoon, het gedrag mag jezelf en anderen in kracht zetten.

Schrijf je in voor de beroepsopleiding
NLP in Bedrijf

De NLP cursus, traning, opleiding die al meer dan 10 jaar
gewaardeerd is met een 9+

119
Days
23
Hours
59
Minutes
55
Seconds

About the Author

Marijn Dane (MSc, ing.) (1969) (Dyslecticus) is oprichtster en directeur van NLP School en trainingsbureau Axis Consultancy. Daarnaast is ze co-partner van Team Talent Training, AIMS International NL B.V. en B2DNA. Marijn weet individuen en teams vanuit innerlijke kracht te inspireren, te motiveren en te bewegen naar te bereiken wensen en doelen. Haar kracht is om vanuit “vrij denken” juist getimed over te gaan naar doelgerichtheid. Om het doel te bereiken gebruikt ze een goed gevulde gereedschapskist die ze als een vakvrouw toepast bij het uitvoeren van de klus. Haar specialisme is het op een unieke wijze integreren van procesmanagement, systeemdenken en neuro-linguïstisch programmeren tot haar eigen methode. Marijn is internationaal gelicenseerd NLP-trainer en is gecertificeerd door de grondlegger van NLP, dr. Richard Bandler (USA). Zij is afgestudeerd bedrijfskundige en rondde daarnaast vele opleidingen en trainingen in de psychologie en organisatiekunde succesvol af. Kenmerkend voor Marijn zijn haar intuïtie en intelligentie die voortvloeien in overtuigingskracht. Dit weet zij handig in te zetten bij veranderingstrajecten. Als dyslecticus ziet zij snel verbanden en patronen, waardoor ze op creatieve wijze weet aan te sluiten bij verschillende leerstijlen. Haar passie is haar succesfactor: “Ik wil op een efficiënte en effectieve wijze de gevoelige snaar belichten, om vervolgens samen met de klant een harmonisch geheel te creëren”. Afgelopen jaren wist ze met een gemiddelde score van 9 op vorm en inhoud meer dan 1000 deelnemers te raken. Marijn Dane

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply:%d bloggers liken dit: