Positieve waarde | Gedrag | Persoon | Individu | stress

De positieve waarde van een individu is een gegeven. Altijd?

De positieve waarde van een individu is een gegeven. Altijd?

De positieve waarde van een individu is een gegeven. De waarde of geschiktheid van intern of extern gedrag kan verschillen.


Ons gedrag is niet hetzelfde als wie we zijn. Accepteer de persoon en waardeer het gedrag. Of onderzoek wat de positieve bedoeling is van het gedrag door de persoon. Tegen een kind zeg je: “Je bent altijd lief en als je het op de afgesproken manier doet ben je geweldig”. 


Positieve waarde Marijn Dane NLP school Hattem Zwolle

Wanneer je erkent (of aangeeft) dat bepaalde dingen die je doet dwangmatig zijn of stress veroorzaken bij jezelf of je medewerkers, dan kan dat gedrag op een eenvoudige manier vervangen worden door nuttiger gedrag, dat hetzelfde voordeel biedt. Punt is, jij bent een geweldig persoon, het gedrag mag jezelf en anderen in kracht zetten.

Schrijf je in voor de beroepsopleiding
NLP in Bedrijf

De NLP cursus, traning, opleiding die al meer dan 10 jaar
gewaardeerd is met een 9+

119
Days
23
Hours
59
Minutes
55
Seconds

About the Author

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: