Zintuigen | Omgeving | Gedrag

Maken mensen via zintuigen onderscheid in hun gedrag? Echt waar?

Maken mensen via zintuigen onderscheid in hun gedrag? Echt waar?

Zintuigen Marijn Dane NLP School voor leidinggevenden | Directeur


Mensen maken via de zintuigen onderscheid in hun omgeving en gedrag.

Jonge kinderen zijn soms heel eerlijk, intuïtief en rechtstreeks. In het sociale verkeer hanteer je een voorzichtige handelwijze, soms zonder te beseffen dat je je gedrag beperkt.  Een jong kind kan plots zeggen bij een eerste kennismaking: “Ik vind jou niet leuk.” terwijl wij zouden zeggen: ”Aangenaam kennis te maken”. 

Iedereen reageert op zijn manier

Iedereen reageert vanuit zijn eigen perspectief, verdeeld in zien, horen en voelen. Wanneer je dit in je achterhoofd vasthoudt, hoe meer het je helpt mensen te begrijpen die op een niet samenhangende, samenwerkende of onacceptabele wijze reageren. Wanneer je deze vooronderstelling op dat soort situaties herinnert kan je uit je “oordeel mindset” blijven en ben je in staat meer adequaat te reageren met een “kritisch oordeel” mindset.

Hierover is nog zoveel meer te leren en juist de vertaalslag naar het bedrijfsleven krijg je aangeboden in de NLP in Bedrijf. De beroepsopleiding voor leidinggevenden.

Schrijf je in voor de beroepsopleiding
NLP in Bedrijf

De NLP cursus, traning, opleiding die al meer dan 10 jaar
gewaardeerd is met een 9+

120
Days
00
Hours
00
Minutes
08
Seconds

About the Author

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: