Maken mensen via zintuigen onderscheid in hun gedrag? Echt waar? – NLP School voor leidinggevenden

Maken mensen via zintuigen onderscheid in hun gedrag? Echt waar?

  • Home >>
  • NLP >>

Maken mensen via zintuigen onderscheid in hun gedrag? Echt waar?

Zintuigen Marijn Dane NLP School voor leidinggevenden | Directeur


Mensen maken via de zintuigen onderscheid in hun omgeving en gedrag.

Jonge kinderen zijn soms heel eerlijk, intuïtief en rechtstreeks. In het sociale verkeer hanteer je een voorzichtige handelwijze, soms zonder te beseffen dat je je gedrag beperkt.  Een jong kind kan plots zeggen bij een eerste kennismaking: “Ik vind jou niet leuk.” terwijl wij zouden zeggen: ”Aangenaam kennis te maken”. 

Iedereen reageert op zijn manier

Iedereen reageert vanuit zijn eigen perspectief, verdeeld in zien, horen en voelen. Wanneer je dit in je achterhoofd vasthoudt, hoe meer het je helpt mensen te begrijpen die op een niet samenhangende, samenwerkende of onacceptabele wijze reageren. Wanneer je deze vooronderstelling op dat soort situaties herinnert kan je uit je “oordeel mindset” blijven en ben je in staat meer adequaat te reageren met een “kritisch oordeel” mindset.

Hierover is nog zoveel meer te leren en juist de vertaalslag naar het bedrijfsleven krijg je aangeboden in de NLP in Bedrijf. De beroepsopleiding voor leidinggevenden.

Schrijf je in voor de beroepsopleiding
NLP in Bedrijf

De NLP cursus, traning, opleiding die al meer dan 10 jaar
gewaardeerd is met een 9+

120
Days
00
Hours
00
Minutes
08
Seconds

About the Author

Marijn Dane (MSc, ing.) (1969) (Dyslecticus) is oprichtster en directeur van NLP School en trainingsbureau Axis Consultancy. Daarnaast is ze co-partner van Team Talent Training, AIMS International NL B.V. en B2DNA. Marijn weet individuen en teams vanuit innerlijke kracht te inspireren, te motiveren en te bewegen naar te bereiken wensen en doelen. Haar kracht is om vanuit “vrij denken” juist getimed over te gaan naar doelgerichtheid. Om het doel te bereiken gebruikt ze een goed gevulde gereedschapskist die ze als een vakvrouw toepast bij het uitvoeren van de klus. Haar specialisme is het op een unieke wijze integreren van procesmanagement, systeemdenken en neuro-linguïstisch programmeren tot haar eigen methode. Marijn is internationaal gelicenseerd NLP-trainer en is gecertificeerd door de grondlegger van NLP, dr. Richard Bandler (USA). Zij is afgestudeerd bedrijfskundige en rondde daarnaast vele opleidingen en trainingen in de psychologie en organisatiekunde succesvol af. Kenmerkend voor Marijn zijn haar intuïtie en intelligentie die voortvloeien in overtuigingskracht. Dit weet zij handig in te zetten bij veranderingstrajecten. Als dyslecticus ziet zij snel verbanden en patronen, waardoor ze op creatieve wijze weet aan te sluiten bij verschillende leerstijlen. Haar passie is haar succesfactor: “Ik wil op een efficiënte en effectieve wijze de gevoelige snaar belichten, om vervolgens samen met de klant een harmonisch geheel te creëren”. Afgelopen jaren wist ze met een gemiddelde score van 9 op vorm en inhoud meer dan 1000 deelnemers te raken. Marijn Dane

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply:%d bloggers liken dit: