Hulpbronnen | Hulpbron | NLP in Bedrijf

Iedereen heeft de hulpbronnen in zich die nodig zijn om veranderingen in gang te zetten

Iedereen heeft de hulpbronnen in zich die nodig zijn om veranderingen in gang te zetten

Marijn Dane NLP School talentrijk leiderschap

.Denk hier eens aan binnen de context van je werk: Elk individu heeft de hulpbronnen in zich die nodig zijn om veranderingen in gang te zetten. Misschien heb jij het gevoel dat je niet alle interne hulpbronnen hebt die hierbij nodig zijn? Bedenk dan eens dat je  uitstekende hulpbronnen kunt vinden die je denkt nodig te hebben en dat je nieuwe kunt ontwikkelen. Een voorbeeld: een ondernemer die een klein bedrijf runt, heeft niet de vaardigheden en de kennis die nodig zijn om de financiële afdeling goed te managen. Maar hij  is wel prima in staat om een uitstekende accountant te vinden.


Je hebt de verandering al in je als hulpbron. Door deze hulpbron aan te boren en de ruimte te geven, ontstaat er vanzelf verandering. Als jezelf in staat bent tot een persoonlijke gedragsverandering, dan maakt je dat onafhankelijk van anderen.


Wil je weten hoe jij jouw gedrag kunt veranderen? Neem dan Contact met ons op!

Schrijf je in voor de beroepsopleiding
NLP in Bedrijf

De NLP cursus, training en opleiding die al meer dan 10 jaar
gewaardeerd is met een 9+

90
Days
02
Hours
40
Minutes
07
Seconds

About the Author

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: