Interpretatie veranderen is dat niet waardevol? – NLP School voor leidinggevenden

Interpretatie veranderen is dat niet waardevol?

Interpretatie veranderen is dat niet waardevol?

Interpretatie blijft waardevol

Je interpretatie van een situatie veranderen is vaak waardevoller dan de situatie op zich veranderen.

Hoe slecht de handen van een pianist ook worden (op leeftijd, artritis), hij weet iets van muziek. Bovendien weet hij hoe hij moet componeren. En dat is wat hij nooit mag vergeten. Een hand kan onbruikbaar worden, maar hij kan altijd componeren, en misschien componeert hij wel beter dan dat hij piano speelt. (voorbeeld: Milton Erickson, blz 89, mijn stem gaat met je mee).


Je staat soms voor een voldongen feit. De situatie wordt niet anders. Hoe slecht je er ook voor staat, je kunt jezelf ontwikkelen, jouw ervaring delen of iets volledig nieuws creëren vanuit de vastgelopen situatie. Want mensen kunnen dat. Voorbeelden zoals die van de pianist zijn er genoeg.


Wil je meer voorbeelden of meer informatie? Reageer dan via e-mail info@nlpschool.nl 

Hoe slecht je er ook voor staat interpretatie veranderen NLP School


Schrijf je in voor de beroepsopleiding
NLP in Bedrijf

De NLP cursus, training en opleiding die al meer dan 10 jaar
gewaardeerd is met een 9+

118
Days
06
Hours
41
Minutes
58
Seconds

About the Author

Marijn Dane (MSc, ing.) (1969) (Dyslecticus) is oprichtster en directeur van NLP School en trainingsbureau Axis Consultancy. Daarnaast is ze co-partner van Team Talent Training, AIMS International NL B.V. en B2DNA. Marijn weet individuen en teams vanuit innerlijke kracht te inspireren, te motiveren en te bewegen naar te bereiken wensen en doelen. Haar kracht is om vanuit “vrij denken” juist getimed over te gaan naar doelgerichtheid. Om het doel te bereiken gebruikt ze een goed gevulde gereedschapskist die ze als een vakvrouw toepast bij het uitvoeren van de klus. Haar specialisme is het op een unieke wijze integreren van procesmanagement, systeemdenken en neuro-linguïstisch programmeren tot haar eigen methode. Marijn is internationaal gelicenseerd NLP-trainer en is gecertificeerd door de grondlegger van NLP, dr. Richard Bandler (USA). Zij is afgestudeerd bedrijfskundige en rondde daarnaast vele opleidingen en trainingen in de psychologie en organisatiekunde succesvol af. Kenmerkend voor Marijn zijn haar intuïtie en intelligentie die voortvloeien in overtuigingskracht. Dit weet zij handig in te zetten bij veranderingstrajecten. Als dyslecticus ziet zij snel verbanden en patronen, waardoor ze op creatieve wijze weet aan te sluiten bij verschillende leerstijlen. Haar passie is haar succesfactor: “Ik wil op een efficiënte en effectieve wijze de gevoelige snaar belichten, om vervolgens samen met de klant een harmonisch geheel te creëren”. Afgelopen jaren wist ze met een gemiddelde score van 9 op vorm en inhoud meer dan 1000 deelnemers te raken. Marijn Dane

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply:%d bloggers liken dit: