Ik ben verantwoordelijk – NLP School voor leidinggevenden

Ik ben verantwoordelijk

Ik ben verantwoordelijk

Neem verantwoordelijkheid voor wat er gebeurt. Een kenmerk wat succesvolle mensen gemeenschappelijk hebben is de overtuiging dat zij zelf hun wereld creëren. Ze zeggen: "Ik ben verantwoordelijk”. Mensen die iets bereiken hebben de neiging te geloven wat er ook gebeurd is of het nu goed is of slecht dat zij dat gecreëerd hebben. Ik weet niet of dat dit waar is. Geen enkele wetenschapper kan bewijzen dat gedachten onze realiteit scheppen. Maar het is een bruikbare “leugen”.

Maar het is een bruikbare “leugen”

De overtuiging geeft je kracht. Dat is de reden waarom ik ervoor kies erin te geloven. Ik geloof dat we onze levenservaringen opdoen, door daadkracht, denkkracht, wilskracht en gevoelskracht en dat we van die vier krachten kunnen leren. Wanneer jij niet gelooft dat je jouw wereld creëert, zowel je successen als je fouten. Dan ben je geheel aan de omstandigheden overgeleverd. En waarom zou je die overtuiging niet willen aannemen. Want doe je het niet dan ben je het product van toevallige externe krachten. Verantwoordelijkheid nemen is naar mijn mening een van de beste criteria voor iemands voortstuwende kracht. En diegenen die verantwoordelijkheid op zich nemen hebben macht; diegenen die het vermijden wordt macht ontnomen. 

Schrijf je in voor de beroepsopleiding
NLP in Bedrijf

De NLP cursus, traning, opleiding die al meer dan 10 jaar
gewaardeerd is met een 9+

119
Days
23
Hours
59
Minutes
33
Seconds

About the Author

Marijn Dane (MSc, ing.) (1969) (Dyslecticus) is oprichtster en directeur van NLP School en trainingsbureau Axis Consultancy. Daarnaast is ze co-partner van Team Talent Training, AIMS International NL B.V. en B2DNA. Marijn weet individuen en teams vanuit innerlijke kracht te inspireren, te motiveren en te bewegen naar te bereiken wensen en doelen. Haar kracht is om vanuit “vrij denken” juist getimed over te gaan naar doelgerichtheid. Om het doel te bereiken gebruikt ze een goed gevulde gereedschapskist die ze als een vakvrouw toepast bij het uitvoeren van de klus. Haar specialisme is het op een unieke wijze integreren van procesmanagement, systeemdenken en neuro-linguïstisch programmeren tot haar eigen methode. Marijn is internationaal gelicenseerd NLP-trainer en is gecertificeerd door de grondlegger van NLP, dr. Richard Bandler (USA). Zij is afgestudeerd bedrijfskundige en rondde daarnaast vele opleidingen en trainingen in de psychologie en organisatiekunde succesvol af. Kenmerkend voor Marijn zijn haar intuïtie en intelligentie die voortvloeien in overtuigingskracht. Dit weet zij handig in te zetten bij veranderingstrajecten. Als dyslecticus ziet zij snel verbanden en patronen, waardoor ze op creatieve wijze weet aan te sluiten bij verschillende leerstijlen. Haar passie is haar succesfactor: “Ik wil op een efficiënte en effectieve wijze de gevoelige snaar belichten, om vervolgens samen met de klant een harmonisch geheel te creëren”. Afgelopen jaren wist ze met een gemiddelde score van 9 op vorm en inhoud meer dan 1000 deelnemers te raken. Marijn Dane

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply:%d bloggers liken dit: