Rapport en wel of niet verliefd worden – NLP School voor leidinggevenden

Rapport en wel of niet verliefd worden

Rapport en wel of niet verliefd worden

Rapport nlp in bedrijf Marijn Dane Hugo Sloot NLP School

Rapport?

Wat is het?  Ik zal het je uitleggen aan de hand van een veel voorkomend voorbeeld. Denk eens aan een keer dat je je volkomen met iemand in harmonie voelde. Misschien was het met een vriend, iemand van wie je houdt of een familielid of met iemand die je toevallig ontmoette. Ga terug naar die keer en probeer na te gaan wat in hem of haar maakte dat je zo op hem op of haar afgestemd voelde. Misschien in eerste instantie een te moeilijke vraag.... Maar de kans bestaat dat je ontdekt dat jullie hetzelfde dachten, of voelden over bijvoorbeeld een bepaalde ervaring misschien over een film of een boek of totaal wat anders. Wat er dan onbewust afspeelt? Je hebt het misschien niet opgemerkt maar het kan zijn dat jullie dezelfde ademhaling of spraak/woord patronen hadden. Misschien hadden jullie eenzelfde achtergrond of dezelfde overtuigingen.  Wat je je herinnert zal een teruggave zijn van het fundamentele element samengevat in het woord RAPPORT. Rapport is het vermogen om iemands persoonlijke wereld binnen te gaan, de andere het gevoel te geven dat je hem volledig begrijpt, dat je een sterke onderlinge band hebt. Het is het vermogen om volledig uit je eigen persoonlijke wereld te stappen en over te gaan naar het wereldmodel van de ander. Rapport is de essentie van succesvolle communicatie. 

We leren de deelnemers "bewust stiekem" op elkaar rapport in te zetten

Tijdens onze NLP training, cursus, opleiding de NLP in Bedrijf. Leren we de deelnemers bewust stiekem op elkaar rapport in te zetten. Dit doormiddel van lootjes trekken. Met de waarschuwing dat het een bijzondere band genereert met je lot. Onze deelnemers worden dan ook niet verliefd op elkaar omdat ze begrijpen en voelen dat rapport een techniek is die je aan en uit kan zetten. Onderschat niet wat het met je doet, wat anderen met je kunnen doen en wat jij ermee kan doen. Er is maar een oplossing hiervoor, leer ermee te werken.

Schrijf je in voor de beroepsopleiding
NLP in Bedrijf

De NLP cursus, traning, opleiding die al meer dan 10 jaar
gewaardeerd is met een 9+

00
Days
23
Hours
59
Minutes
59
Seconds

About the Author

Marijn Dane (MSc, ing.) (1969) (Dyslecticus) is oprichtster en directeur van NLP School en trainingsbureau Axis Consultancy. Daarnaast is ze co-partner van Team Talent Training, AIMS International NL B.V. en B2DNA. Marijn weet individuen en teams vanuit innerlijke kracht te inspireren, te motiveren en te bewegen naar te bereiken wensen en doelen. Haar kracht is om vanuit “vrij denken” juist getimed over te gaan naar doelgerichtheid. Om het doel te bereiken gebruikt ze een goed gevulde gereedschapskist die ze als een vakvrouw toepast bij het uitvoeren van de klus. Haar specialisme is het op een unieke wijze integreren van procesmanagement, systeemdenken en neuro-linguïstisch programmeren tot haar eigen methode. Marijn is internationaal gelicenseerd NLP-trainer en is gecertificeerd door de grondlegger van NLP, dr. Richard Bandler (USA). Zij is afgestudeerd bedrijfskundige en rondde daarnaast vele opleidingen en trainingen in de psychologie en organisatiekunde succesvol af. Kenmerkend voor Marijn zijn haar intuïtie en intelligentie die voortvloeien in overtuigingskracht. Dit weet zij handig in te zetten bij veranderingstrajecten. Als dyslecticus ziet zij snel verbanden en patronen, waardoor ze op creatieve wijze weet aan te sluiten bij verschillende leerstijlen. Haar passie is haar succesfactor: “Ik wil op een efficiënte en effectieve wijze de gevoelige snaar belichten, om vervolgens samen met de klant een harmonisch geheel te creëren”. Afgelopen jaren wist ze met een gemiddelde score van 9 op vorm en inhoud meer dan 1000 deelnemers te raken. Marijn Dane

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply:%d bloggers liken dit: