Vertrouwen

Als ze jou niet vertrouwen, zullen ze minder voor je presteren

Als ze jou niet vertrouwen, zullen ze minder voor je presteren

Directeur an een organisatie NLP in Bedrijf

Vertrouwen en rapport

Wanneer je directeur van organisatie bent, is een van de meest waardevolle situaties die je met je naaste medewerkers kunt bereiken, een situatie van rapport en vertrouwen. Als zij weten dat je hen waardeert, zullen ze beter en harder voor je werken. Als ze jou niet vertrouwen, zullen ze minder voor je presteren. Een onderdeel van het maken van die vertrouwensrelatie is het aandacht hebben voor verschillende behoeften van de verschillende mensen. Sommigen zullen tot een relatie komen en die blijven onderhouden. Wanneer ze weten dat jij het eerlijk speelt en zorg voor hen hebt. Dan kan je een band scheppen die duurzaam is. Tenzij je iets zou doen wat hen misleidt.

Niet met iedereen

Zo gaat het niet met iedereen sommigen hebben meer nodig. Of dat nu een vriendelijk woord is, een waarderend briefje, een blijk van openlijke steun of een belangrijke opdracht om uit te voeren. Zij zijn misschien net zo loyaal en getalenteerd maar hebben meer bevestiging nodig dan de eerstgenoemde medewerker. Ze hebben meer bewijs nodig van de bestaande verbinding.

‚Äč

About the Author

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: