Als ze jou niet vertrouwen, zullen ze minder voor je presteren – NLP School voor leidinggevenden

Als ze jou niet vertrouwen, zullen ze minder voor je presteren

Als ze jou niet vertrouwen, zullen ze minder voor je presteren

Directeur an een organisatie NLP in Bedrijf

Vertrouwen en rapport

Wanneer je directeur van organisatie bent, is een van de meest waardevolle situaties die je met je naaste medewerkers kunt bereiken, een situatie van rapport en vertrouwen. Als zij weten dat je hen waardeert, zullen ze beter en harder voor je werken. Als ze jou niet vertrouwen, zullen ze minder voor je presteren. Een onderdeel van het maken van die vertrouwensrelatie is het aandacht hebben voor verschillende behoeften van de verschillende mensen. Sommigen zullen tot een relatie komen en die blijven onderhouden. Wanneer ze weten dat jij het eerlijk speelt en zorg voor hen hebt. Dan kan je een band scheppen die duurzaam is. Tenzij je iets zou doen wat hen misleidt.

Niet met iedereen

Zo gaat het niet met iedereen sommigen hebben meer nodig. Of dat nu een vriendelijk woord is, een waarderend briefje, een blijk van openlijke steun of een belangrijke opdracht om uit te voeren. Zij zijn misschien net zo loyaal en getalenteerd maar hebben meer bevestiging nodig dan de eerstgenoemde medewerker. Ze hebben meer bewijs nodig van de bestaande verbinding.


About the Author

Marijn Dane (MSc, ing.) (1969) (Dyslecticus) is oprichtster en directeur van NLP School en trainingsbureau Axis Consultancy. Daarnaast is ze co-partner van Team Talent Training, AIMS International NL B.V. en B2DNA. Marijn weet individuen en teams vanuit innerlijke kracht te inspireren, te motiveren en te bewegen naar te bereiken wensen en doelen. Haar kracht is om vanuit “vrij denken” juist getimed over te gaan naar doelgerichtheid. Om het doel te bereiken gebruikt ze een goed gevulde gereedschapskist die ze als een vakvrouw toepast bij het uitvoeren van de klus. Haar specialisme is het op een unieke wijze integreren van procesmanagement, systeemdenken en neuro-linguïstisch programmeren tot haar eigen methode. Marijn is internationaal gelicenseerd NLP-trainer en is gecertificeerd door de grondlegger van NLP, dr. Richard Bandler (USA). Zij is afgestudeerd bedrijfskundige en rondde daarnaast vele opleidingen en trainingen in de psychologie en organisatiekunde succesvol af. Kenmerkend voor Marijn zijn haar intuïtie en intelligentie die voortvloeien in overtuigingskracht. Dit weet zij handig in te zetten bij veranderingstrajecten. Als dyslecticus ziet zij snel verbanden en patronen, waardoor ze op creatieve wijze weet aan te sluiten bij verschillende leerstijlen. Haar passie is haar succesfactor: “Ik wil op een efficiënte en effectieve wijze de gevoelige snaar belichten, om vervolgens samen met de klant een harmonisch geheel te creëren”. Afgelopen jaren wist ze met een gemiddelde score van 9 op vorm en inhoud meer dan 1000 deelnemers te raken. Marijn Dane

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply:%d bloggers liken dit: