automatische gedragspatronen

Vreemd dat de meeste mensen weinig afweten van automatische gedragspatronen

Vreemd dat de meeste mensen weinig afweten van automatische gedragspatronen


Het is vreemd dat de meeste mensen weinig afweten van onze automatische gedragspatronen, ze zijn overal aanwezig en dreigen in de toekomst nog belangrijker te worden. Wat de oorzaak ervan op mag zijn het is van vitaal belang dat we van de gevolgen ervan er één duidelijk onderkennen. De automatische gedragspatronen maak ons vreselijk kwetsbaar tegenover iedereen die wel weet hoe ze werken


Draaien we het om dan zijn automatische gedragspatronen te gebruiken om ons sterker te maken. Zoals bijvoorbeeld de The Iceman, Wim Hof doet.De oorsprong van toepassingen van automatische gedragspatronen op onze gezondheid ligt onder andere bij Richard Bandler. Als voorbeeld deze you tube link uit de oude doos. Paul Mckenna neemt ons mee in hypnose in relatie met gezondheid

About the Author

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: