Wat zijn automatische gedragspatronen? – NLP School voor leidinggevenden

Wat zijn automatische gedragspatronen?

Wat zijn automatische gedragspatronen?

NLP in een notendop NLP School Hugo Sloot Marijn Dane Hattem Zwolle


Het is vreemd dat de meeste mensen weinig afweten van onze automatische gedragspatronen, ze zijn overal aanwezig en dreigen in de toekomst nog belangrijker te worden.

Wat de oorzaak ervan ook mag zijn het is van vitaal belang dat we van de gevolgen ervan duidelijk onderkennen.
Want het maakt ons vreselijk kwetsbaar voor suggesties van een persoon die wel weet hoe ze werken.

We kennen allemaal de uitdrukking: "Laat 't je niet aanpraten."


Draaien we het om dan zijn automatische gedragspatronen te gebruiken door artsen, leidinggevende om ons sterker te maken. 

De oorsprong van toepassingen van automatische gedragspatronen op onze gezondheid ligt onder andere bij Richard Bandler.

Als voorbeeld deze you tube link uit de oude doos.

Paul Mckenna neemt ons mee in hypnose in relatie met gezondheid.

About the Author

Marijn Dane (MSc, ing.) (1969) (Dyslecticus) is oprichtster en directeur van NLP School en trainingsbureau Axis Consultancy. Daarnaast is ze co-partner van Team Talent Training, AIMS International NL B.V. en B2DNA. Marijn weet individuen en teams vanuit innerlijke kracht te inspireren, te motiveren en te bewegen naar te bereiken wensen en doelen. Haar kracht is om vanuit “vrij denken” juist getimed over te gaan naar doelgerichtheid. Om het doel te bereiken gebruikt ze een goed gevulde gereedschapskist die ze als een vakvrouw toepast bij het uitvoeren van de klus. Haar specialisme is het op een unieke wijze integreren van procesmanagement, systeemdenken en neuro-linguïstisch programmeren tot haar eigen methode. Marijn is internationaal gelicenseerd NLP-trainer en is gecertificeerd door de grondlegger van NLP, dr. Richard Bandler (USA). Zij is afgestudeerd bedrijfskundige en rondde daarnaast vele opleidingen en trainingen in de psychologie en organisatiekunde succesvol af. Kenmerkend voor Marijn zijn haar intuïtie en intelligentie die voortvloeien in overtuigingskracht. Dit weet zij handig in te zetten bij veranderingstrajecten. Als dyslecticus ziet zij snel verbanden en patronen, waardoor ze op creatieve wijze weet aan te sluiten bij verschillende leerstijlen. Haar passie is haar succesfactor: “Ik wil op een efficiënte en effectieve wijze de gevoelige snaar belichten, om vervolgens samen met de klant een harmonisch geheel te creëren”. Afgelopen jaren wist ze met een gemiddelde score van 9 op vorm en inhoud meer dan 1000 deelnemers te raken. Marijn Dane

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply:%d bloggers liken dit: