Over ons | Marijn Dane | Hugo Sloot | NLP trainers

Over ons Marijn Dane en Hugo Sloot

  • Home >>

Over ons Marijn Dane en Hugo Sloot

Over ons. De NLP School is al sinds 2007 succesvol als NLP-partner voor het bedrijfsleven. Oprichters en internationaal gelicenceerde NLP-trainers Marijn Dane en Hugo Sloot maken de NLP-technieken praktisch toepasbaar en resultaatgericht.

Over ons Marijn Dane Hugo Sloot NLP School

Marijn Dane

06-46635255

Marijn Dane (MSc) (1969) is oprichtster en directeur van de NLP School en trainingsbureau Axis Consultancy.

Marijn weet individuen en teams vanuit innerlijke kracht te inspireren, te motiveren en te bewegen naar de te bereiken wensen en doelen. Haar kracht is vanuit "vrij denken" juist getimed over te gaan in doelgerichtheid. Om het doel te bereiken gebruikt ze een goed gevulde gereedschapkist die ze als een vakvrouw toepast bij het uitvoeren van de klus. Haar specialisme is het op een unieke wijze integreren van procesmanagement, systeemdenken en neuro-linguïstisch programmeren tot haar eigen methode.

Marijn is internationaal gelicenceerd NLP-trainer en gecertificeerd door de grondlegger van NLP, dr. Richard Bandler (USA). Zij is afgestudeerd bedrijfskundige en volbracht daarnaast vele opleidingen en trainingen in de psychologie en organisatiekunde. Marijn kenmerkt zich door intuïtie en intelligentie die voortvloeit in overtuigingskracht. Handig zet zij dit in bij veranderingstrajecten. Als dyslecticus ziet zij snel verbanden en patronen, waardoor ze op creatieve wijze weet aan te sluiten bij verschillende leerstijlen.

Haar passie is haar succesfactor: "het op een efficiënte en effectieve wijze belichten van de gevoelige snaar om vervolgens samen met de klant een harmonisch geheel te creëren".

Afgelopen jaren raakte ze tijdens opleidingen meer dan 1000 deelnemers met gemiddeld een 9 op vorm en inhoud.

Ze werkt o.a. samen met Rob Groen, grondlegger van de Belbin karakterrollen in Nederland en Richard de Hoop van DE HOOP Entertrainment.

Over ons Hugo Sloot Marijn Dane NLP School

Hugo Sloot

06-41624453

Hugo Sloot (ing) (1968) is vennoot van NLP School en trainingsbureau Axis Consultancy.


Hugo richt zich met name op het coachen van individuen en teams binnen de kaders van prestatieontwikkeling in het bedrijfsleven. De laatste jaren ook als co-founder en investeerder. 

Hugo is internationaal gelicenceerd NLP-trainer en gecertificeerd door de grondlegger van NLP, dr. Richard Bandler (USA). Hij is afgestudeerd in levensmiddelen- en milieutechnologie en heeft zich daarna gespecialiseerd in systeemdenken, prestatiemanagement, projectmatig werken (Prince II) en NLP.

Hugo kenmerkt zich door daadkracht, analytisch vermogen, scherpzinnigheid en enthousiasme. Het creëren van een blijvende persoonlijke beweging, door mensen te inspireren en in hun kracht te zetten, is een succesbepalende factor voor zijn manier van werken. Hij geniet van het werken met mensen die daadwerkelijk verder willen. Een belangrijk aspect hierbij is zijn overtuiging en ervaring dat mensen meer kunnen dan ze zelf denken te kunnen. Hugo inspireert je het roer in handen te nemen op een manier die wordt gewaardeerd door medewerkers, collega's en klanten.

De afgelopen jaren heeft hij verschillende teams (soms) binnen een halfjaar geïnspireerd en beïnvloed tot topprestaties. Hij neemt teams mee in de vertaalslag van missie naar succesvolle haalbare acties. Jaarlijks geniet hij van de executive coaching waarbij hij iedere keer ondersteunend slimme en energie gevende, persoonlijke en bedrijfskundige "aha" momenten creëert.

Over ons en partners. Tussen alle werkzaamheden door maakte hij samen met zijn Internationaal team van zelfstandigen tientallen apps, websites, brochures, assessments etc. en is bijvoorbeeld deze website in 5 dagen online gezet samen met Ambrose (Kenia), Sushil (Nepal), Kemal (Turkije) en Anna (Ukraine).