Communicatie | Communiceren | Effectief | Flexibel | Onderhandelen

Mensen die effectief communiceren maken gebruik van elk woord en elk gebaar dat hen opvalt.

Mensen die effectief communiceren maken gebruik van elk woord en elk gebaar dat hen opvalt.

Mensen die effectief communiceren zijn flexibel in hun communicatie

Personen met de meeste flexibiliteit in gedrag kunnen een situatie beheersen en/of besturen.

Je kan je werkrelaties zien als systemen. Wanneer je iemand wilt overhalen of intern motiveren om iets voor je te doen wat de persoon niet graag doet, hoe flexibeler je je opstelt in je aanpak, des te meer kans je hebt om te bereiken wat je wilt.

Er zijn vele verschillende manieren om flexibel te zijn in je communicatie en resultaat te behalen bij het onderhandelen met anderen. In dit boek reik ik verschillende nieuwe ideeën aan. Bijvoorbeeld door het maken van je punt door taalpatronen te hanteren die buiten je comfort zone staan. Bijvoorbeeld; in plaats van “Wat denk je van mijn voorstel?” voeg je in je communicatie de voorkeur zintuig toe. “Zie jij een manier hoe dit gaat werken?” “Hoe klinkt mijn suggestie?” “Hoe kunnen we het design verbeteren zo dat jij het gevoel hebt dat het gaat werken?” Tot en met het veranderen van je omgeving, presentatiestijl, beelden vergroten/verkleinen, toon, ademhaling, lichaamstaal, houding, oogbewegingen etc. Je gaat het in dit boek op een luchtige wijze ontdekken.

Marijn Dane effectief communicatie communiceren NLP School

Schrijf je in voor de beroepsopleiding
NLP in Bedrijf

De NLP cursus, traning, opleiding die al meer dan 10 jaar
gewaardeerd is met een 9+

119
Days
23
Hours
59
Minutes
35
Seconds

About the Author

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: