Gedrag | Intentie |

Elk gedrag heeft een positieve intentie, ja toch?

Elk gedrag heeft een positieve intentie, ja toch?

Ieder gedrag was ooit iemands beste keuze

elk gedrag heeft een positieve intentie NLP School Marijn Dane Axis Consultancy

Elk gedrag heeft een positieve intentie 

Mensen maken keuzes op basis van hun eigen wereldmodel en de situatie waar ze op dat moment in zitten. Achter elke handeling of gedrag, hoe destructief ook, schuilt een (onbewuste, onzichtbare) goede bedoeling van diegene die zo handelt of zich zo gedraagt, zoals zelfverkenning, streven naar veiligheid of bevrediging van behoeften.

Dit wil niet zeggen dat jij alles maar goed moet vinden en blind positief alles moet ervaren. Je zult niet beginnen met het accepteren van intolerantie, onethisch, of crimineel gedrag. In plaats daarvan geeft dit je de mogelijkheid om hierover na te denken. Vraag je af waarom mensen dingen zeggen en doen dat destructief lijkt en wees nieuwsgierig naar wat zij hopen te bereiken met de wijze waarop ze acteren.


Wil je meer weten over wat het gedrag van anderen betekent en hoe je hier het beste mee om kunt gaan? Neem dan Contact met ons op.

Schrijf je in voor de beroepsopleiding
NLP in Bedrijf

De NLP cursus, training of opleiding die al meer dan 10 jaar
gewaardeerd is met een 9+

118
Days
05
Hours
43
Minutes
15
Seconds

About the Author

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: