Je gevoel veranderen, kan dat?

Je gevoel veranderen is iets wat de meeste mensen graag willen.

Zij willen zich gelukkig voelen, blij, opgewonden, in balans. Zij willen vrede met zichzelf ervaren, of proberen vervelende gevoelens kwijt te raken. Zij voelen zich gefrustreerd, verveeld, boos, verstoord, verward. Wat doen dus de meesten? Zij zetten de televisie aan zodat zij iets kunnen zien waarom ze kunnen lachen. Ze gaan uit eten, roken een sigaret of nemen en wijntje. Of, positiever, misschien gaan ze lichaamsoefeningen doen zoals yoga of ze gaan sporten.

Probleem

Het enige probleem met de meeste benaderingen is dat de resultaten niet duurzaam zijn. Wanneer het televisieprogramma voorbij is zijn er nog dezelfde representaties over hun leven. Ze herinneren zich die en voelen zich weer slecht, na te veel eten, wijn of sporten. Er moet een extra prijs betaald worden voor de tijdelijke stemmingsverandering. Daarentegen zal de NLP in Bedrijf je laten ervaren dat je rechtstreeks je innerlijke representaties en fysiologie gaat veranderen. Zonder hulp van buitenaf die vaak op de langere termijn problemen oplevert.

Schrijf je in voor de beroepsopleiding
NLP in Bedrijf

De NLP cursus, traning, opleiding die al meer dan 10 jaar